Categories
Senaste nytt

Hej och god fortsättning på det nya året! 

Nu är styrelsen för Kollektivhus Umeå igång igen med årets arbete! Från vänster Martin, Eva, Ulla och Jenny. Om Liselott bakom kameran hade varit lite snabbare i vändningarna hade vi fått med oss mötesgästen Mikael Berglund, byggnadsnämndens ordförande, på bild också. 😀 Under mötet informerade vi nämligen Mikael om den ansökan som styrelsen tillsammans med Arkitekthögskolan lämnat in till forskningsrådet Formas för projektet om gemenskapsboende. Besked kommer som vi tidigare berättat om i slutet av mars.

Men styrelsen diskuterade också vad vi ska fokusera på under året. Ett brev om medlemsavgiften och medlemsträffar går strax ut till alla som är registrerade medlemmar i föreningen. Är du inte det, men vill bli? Mejla oss på [email protected] så kommer du med på vår utskickslista.

Och slutligen – vi välkomnar fler som vill engagera sig och vara aktiva i Kollektivhus Umeå. Vill du ordna roliga medlemsaktiviteter – små som stora? Toppen. Eller vill du kanske hjälpa till med att kontakta politiker och byggherrar för att lobba för ett gemenskapsboende? En till studiecirkel vore väl najs? Kontakta oss på mejladressen ovan.