Categories
Senaste nytt

Dags att betala årsavgift!

Vid föreningens årsmöte 26:e mars 2023 togs beslut om att medlemsavgiften hädanefter skall vara obligatorisk. Från och med i år är den satt till 150 kronor/ år. Avgiften gäller från 1:a januari till 31:a december och en ny medlemsavgift ska alltså betalas in efter varje årsskifte. 

Om du vill teckna ett medlemskap för flera medlemmar i din familj betalar du 250 kr/ år. Skicka ett mail till kassören (se mailadress längre ner) och meddela vilka som ingår i familjen.

Beslutet har, enligt stadgarna, även bekräftats på ett medlemsmöte den 4 juni.

Föreningen Kollektivhus Umeå är en idéburen verksamhet som bygger på medlemmarnas aktiva engagemang. Som medlem kan du vara med i tillfälliga eller mer långvariga arbetsgrupper, väcka frågor till kommande möten och du har beslutsrätt i de frågor som tas upp.

Medlemsavgiften används till att täcka föreningens löpande utgifter som t.ex medlemskap i JAK-banken och Kollektivhus.nu, övriga bankavgifter och avgift för webbhotellet.

Genom medlemsavgiften visar du att du stöder föreningens mål och säkerställer att den kan bedriva en mer utåtriktad verksamhet.

Hur gör du då?

Du betalar din medlemsavgift genom att göra en överföring (inte inbetalning) på vårt Transaktionskonto:

  • Clearingnummer: 9670 (JAK-banken)
  • Kontonummer: 2016850

Glöm inte att ange ditt namn vid överföringen så att det tydligt framgår vem medlemsavgiften kommer ifrån. Det är viktigare att du skriver ditt namn än att du anger att det handlar om en medlemsavgift.

Om du är en helt ny medlem i föreningen måste du meddela din adress, telefonnummer och mailadress till någon i styrelsen så att vi enkelt kan komma i kontakt med dig.

Vill du betala in en depositionsavgift ska du ta kontakt med kassören [email protected]

Hälsningar från styrelsen i Kollektivhus Umeå